• Öntöde-ZEUS I.

  Öntöde-ZEUS I.

  balról: Csitkovics Gábor, Szokol Pál, Szederkényi Dániel, Balázs Erik, Rózsa Bálint

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Szokol Pál, Fitos Krisztián, Szigeti Ferenc, Németh Balázs, Balázs Erik

 • Öntöde-ZEUS I.

  Öntöde-ZEUS I.

  balról: Csitkovics Gábor, Szederkényi Dániel, Somi Attila, Balázs Erik, Rózsa Bálint

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Balázs Erik, Pásztor Gergely, Szigeti Ferenc, Kasza Péter, Dara Norbert

 • Öntöde-ZEUS I.

  Öntöde-ZEUS I.

  balról: Balázs Erik, Somi Attila, Szederkényi Dániel, Németh Gábor, Csitkovics Gábor

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Szederkényi Dániel, Németh Gábor, Szerencsés József, Somi Attila, Balázs Erik

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Balázs Erik, Kasza Péter, Németh Balázs, Dara Norbert

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Balázs Erik, Sebestyén Zsombor, Fitos Krisztián, Balla Benjámin, Szigeti Ferenc

 • ZEUS SE

  ZEUS SE

  balról: Hoffmann Péter, Balázs Erik, Pölcz Adrienn, Szigeti Ferenc, Kasza Péter

Squash hírek

Az elmúlt években jelentős változásokat éltek meg a ZEUS SE squash versenyzői. Az anyagi és a hazai pályák hiánya miatt először az első osztályú tagságukat voltak kénytelenek visszamondani. Aztán a körülményes és sok utazással járó edzési és versenyzési lehetőségek miatt megfogyatkozott az utánpótlás bázis és az egyéni versenyzők létszáma is. Az országos csapatbajnokságok jegyzőkönyveiben még megtalálható a ZEUS, mert a szombathelyi Öntöde SC a korábbi fúziónak köszönhetően viszi tovább a nevet másod- és harmadosztályban, de zalaegerszegi játékosok már nem nincsenek a csapatnévsorokban.  Ezek ellenére két játékos még továbbra is képviseli Zalaegerszeg városát országos fallabda versenyeken. Felkészülésük ezekre a megmérettetésekre teljesen önköltséges. A ZEUS SE játékosai edzéseikhez a pályabérleti díjakat saját maguk fizetik, továbbá kénytelenek vállalni az utazási költségeket is.

Fitos Krisztián lendülete továbbra is töretlen. Egyéni ’B’ kategóriában (ranglista 16-tól) rendszeres résztvevője az országos versenyeknek. A magyar felnőtt ranglistán másfél év alatt 100 helyet javított, jelenleg a 45. helyet foglalja el és versenyről versenyre kerül egyre feljebb. Legutóbbi megmérettetésén a budapesti Rózsadomb Squash Clubban ért el 6. helyezést. Csapatban a Csé-Team Labdasport Egyesületet erősíti, ahol megbízták azzal, hogy vállalja el a csapatkapitányságot és hozza fel a csapatot a másodosztályba. A csapat két forduló után a IV. osztályban a harmadik helyen áll.

 

Fitos Krisztián

Balázs Erik ebben a szezonban már nem váltott ki hivatalos versenyengedélyt, de +35-ös versenyzőként még pályára lép az senior országos csapatbajnokságon. A Stel Squash Team Szombathely alakulatával jelenleg elsők a tabellán és céljuk nem más, mint a bajnokság megnyerése.

jobbról a második Balázs Erik