Az egyesület

ZEUS SE

A Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sport Egyesület, azaz a ZEUS SE 2009. nyarán alakult. Játékosaink többségében már előtte is versenyeztek az akkori XXL-Somlai SK színeiben. A felnőtt csapatunk versenyzőivel, az utánpótlás korú játékosainkkal és szüleikkel mégis úgy gondoltuk, hogy jobban tudnánk érdekeinket képviselni, ha saját, klubtól független egyesületként működnénk tovább, így döntöttünk az új, közhasznú szervezet megalapítása mellett. A 2011/2012-es bajnokság végeztével pedig elértük fő célunkat: sikerült kiharcolnunk az I. osztályú tagságot.
A ZEUS SE feladatai közé tartozik tagjainak sporttevékenységének (squash) biztosítása oktatások és edzések keretein belül, tanfolyamok szervezése, versenyeztetés és versenyek rendezése. Célunk országos és nemzetközi szintű egyéni versenyzők kinevelése, felkészítése és versenyeztetése, valamint csapatok (férfi, női, utánpótlás) szervezése, vezetése és szintén versenyeken történő képviselete Zalaegerszeg városának.
Továbbá nem egyesületi tagok részére is biztosítunk edzéslehetőséget és hobbi szintű játékosok számára szintén szervezünk versenyeket.
Csapatunk és egyesületünk folyamatosan bővül, 2012-ben például a korábbi MANCS KK tekézői is csatlakoztak hozzánk új szakosztályként, 2013-tól pedig a VÁROSHÁZA csapatának jogutódlása is ránk szállt. Szintén ebben az évben röplabda csapatot is alakítottunk, mellyel egyelőre bajnoki rendszerbe még nem neveztünk, de tornákon szerepelünk.
Fallabda edzéseinkhez a bagodi PRO EQUUS LOVASPARK biztosítja a legkedvezőbb feltételeket.

AZ EGYESÜLET ADATAI

Az egyesület neve: Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sport Egyesület
Rövidített neve: ZEUS SE
Nyilvántartási szám: 2349
Adószám: 19284637-1-20
Bankszámlaszám: 12092309-01185694-00100001
Cím, székhely: 8900 Zalaegerszeg, Erdőalja utca 1-3.
Telefon: 06 30/400-76-61
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: www.zeusse.hu

Tisztségviselők:

Tiszteletbeli elnök: Balázs Zsolt
Elnökség:
Elnök: Balázs Erik
Alelnök: Szigeti Ferenc
Titkár: Siposs Attila
Gazdasági vezető: Györe Viktória
Ellenőrző bizottság:
Balázs Zsoltné
Pölcz Adrienn
Dobos Diána