Edzés és oktatás

EDZŐI BEMUTATKOZÓ

Balázs Erik vagyok, 2001 tavasza óta fallabdázok és a 2002/03-es szezon óta szerepelek szövetségi ranglistaversenyeken. A hivatalos magyar férfi fallabda ranglistán a legjobb helyezésem 12. (2011.04.27.). Országos szinten a legjobb egyéni eredményeim B-kategóriás első helyezések, valamint egy éves körverseny megnyerése. Csapatban játszottam a pécsi Makár TSC-ben, a százhalombattai T-vonal FSE-ben (jelenleg Topgrund SE), mellyel IV. osztályú arany, III. osztályú ezüst és II. osztályú bronzérmeket is szereztünk. Ezután a Zalaegerszegi XXL-Somlai SK színeiben játékos-edzői posztot töltöttem be, mely csapattal sikerült az akkori IV. osztályú bajnokság megnyerése és rögtön az azt következő szezonban a III. osztályból is feljutottunk. 2009-ben tanítványaimmal karöltve, megalakítottuk a Zalaegerszegi Egyetemes és Utánpótlás-nevelő Squash Sport Egyesületet, azaz a ZEUS SE-t, mellyel azóta az első vonalban is szerepeltünk és már két alkalommal nyertük meg a Dunántúli Városok Közötti Squash Bajnokságot.

Végzettségeim:

2004-ben okleveles sportoktató lettem fallabda sportágban (OKJ. 33 8962 01, sorszám PTI 644311), elvégeztem Szegeden a „Fal adja a másikat” – utánpótlás nevelési gyerekprogramot és egyetemi végzettségű testnevelő tanári diplomát szereztem (sorszám: PTF 004101, 259/2002.).

2010-ben tovább bővítettem ismereteimet az európai szintű squash edzői végzettség megszerzésével (ESF Level 1).

Tisztségeim:

2004-től a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Játékvezetői Testületi, 2006-tól Fegyelmi Bizottsági, 2009-től Szakmai Bizottsági, 2011-től elnökségi tag voltam párhuzamosan, valamint 2009-től a ZEUS SE elnöki posztját töltöm be.
Emellett korábban óraadó fallabdaedzőként dolgoztam Nagykanizsán, Kaposváron és Pécsett, ahol a Király Squash SE vezetőedzője is voltam.

Egyebek:

Nagy büszkeséggel töltött el, hogy a 2006-ban a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Fair Play díjban részesített.
Jövőbeni céljaim között szerepel a zalaegerszegi SQUASH élet országos szintre emelése, egyéni versenyzők kinevelése, férfi és női fallabdacsapatok felkészítése, vezetése és erősítése, valamint az utánpótlás bázisunk további szélesítése!
Mindezek mellett magánórák keretein belül, egyéni és páros foglalkozásokon, illetve tanfolyamok vezetésével vállalom a fallabdázás, mint sportág megszerettetését és egyénre szabott edzések vezetését, melyhez vendégeim számára a bagodi Pro Equus Lovaspark nyújtja a legkedvezőbb feltételeket!


Telefon: 06 30/400-76-61 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.